Hem

 

Du är på sidan Shop

on-line

 

 

 

 

 

 

 

 

   Shopping

 

 

 

 

 

 

 

www.aliceandfay.com

Eget märke. Storlekarna sträcker sig till 56

 

www.ateliergs.se

Företaget som har kataloger med tygprover! Om du bortser från den en aning gammaldags stilen, kan du hitta riktiga pärlor. Genomsnitt på storlekarna är 52/54. Några plagg i 56.

 

www.bechic.se

Butikerna säljer mängder med olika märke.

 

www.bonaparte.se

Säljer ett eget märke. Storlekarna sträcker sig till 54

 

www.bonprix.se

B.P.C casual max 56, B.P.C. selection max 56, andra märke generellt max 56 beroende på artikeln. Vi vill dock varna för deras fakturering som är något annorlunda. Om du väntar på en faktura får du vänta tills att deras påminnelse kommer med tillhörande saftig ränta. Det är meningen att du har koll på ditt konto!

 

www.cellbes.se

Generellt max 62/64. Storlekarna kan variera något beroende på artikeln. Vi gillar Cellbes! Bland polyester plagg kan man hitta riktiga fynd.

 

www.ellos.se

Vad ska man säga om Ellos... Här finns mycket fint och mycket fullt! Ellos föredrar tunika med leggings uniform för mjuka kurvor, men här finner du Denim 24/7 som är genialisk när det gäller snygga och sköna plagg! Andra märke är Balsamic, Plus, Junarose. Om du tycker om Zizzi och inte har en butik i närheten, hittar du den hos Ellos! Generellt max 58/60 vissa plagg till 66.

 

www.emmydesign.se

Drömmen för alla Päron, Kägel och ett antal kroppsformer till som vill klä sig kvinnligt och retro! Nackdel? Större storlekar hittar du sällan på webshopen. Vi vet inte hur det ser ut i butiker som säljer märke. Eget märke max 50/52.

 

www.gudrunsjoden.se

Prisbelönad designer med rötterna i 1970-talet. Färgglada kläder som ibland sträcker sig till 3XL (52/54). Antigen lockar GS till butikerna kulturarbetare eller kvinnor 60+. Som yngre kund känner man sig lite udda...  Beror kanske på att GS har trogna kunder? Deras hemsida är en fröjd för ögat! Plaggen är för det mesta tillverkade i naturliga material. Det finns möjlighet att handla 2:hand!

 

www.halens.se

So fabolous, Savoir, South är amerikanska märke och de är bra! Sen finns Teatro för den eleganta festen och Happy Holly för det billiga plagget. Storlekarna sträcker sig till den amerikanska 30 som motsvarar ca 62/64. Viktigt är att du tar ordentliga mått på dig. Deras tabeller är enkla att förstå, men du måste omvandla. Haléns är en av våra favoriter!

 

www.hosjytte.dk

Söker du stora storlekar på Google, stora kommer du till hosjytte. Här handlar du danska märke som Cassiopeia, Crizpy by Zhenzi, Deluca, DNY, Gozzip, Studio, Veto, Zhenzi, Zizzi. Storlekarna varierar beroende på märke, men generellt max 56.

 

www.hm.se

Big is Beautiful var ett av de första märke som uppmärksammade Plus fashion i Sverige. Vi tycker att märket utvecklade sig först när H&M sökte sig utanför Sveriges gränser. Nu har man ändrat namnet till HM+. Utbudet varierar och inköparna känns inte inspirerade. Tunika/leggings (tighta byxor) uniform för mjuka kurvor dominerar, likaså mörka färger och lååånga tröjor. Deras byxor motsvarar inte storlekarna som är max 54. Bra märke för basic och billiga plagg.

 

www.joolin.se

ADA fashion, Lau Rie, Piro, Skovhuus, Zizzi är våra märke som säljs hos joolin.se Storlekarna variera med märken. Generellt max 52/54 utom för Zizzi som sträcker sig till 56.

 

www.junarose.se NY!

Eget märke som påminner lite om Zizzi. Mycket tights och överdimensionerade tunikor á  la danish style. Några guldkorn också! Max 54

 

www.kappahl.se

Tunika/leggings (tighta byxor) uniform för mjuka kurvor dominerar hos XLNT, likaså mörka färger och lååånga tröjor. Ibland kan de ha blusar med grafiska mönster som inte är SÅ tjockmode/stormönstrade mardrömmar. Vi är lite mindre nöjda med utbudet av BH som inte riktigt är tänkta för stora byst. Deras webshop är svår att surfa, framförallt när vanan inte sitter inne Max 56.

 

www.klingel.se

Påminner lite om Cellbes i utbudet, något dyrare. Det går att hitta riktiga pärlor tror vi, om du tar tid på dig att leta. Imponerande avdelning med underkläder. Bland annat kan man finna här världens bästa underkjolen, byxkjolen! Generellt max 52/54.

 

www.ladiva.dk

Du hamnar på en dansk sajt som säljer amerikanska märke. Vi väljer att visa den i listan för att i Sverige inte finns möjligheten att handla Kiyonna, Anna Scholz, Svoboda, Trentacosta, Karen Kane, Monif C., Polli says, Dear Starlet, Igigi. Märken är för Curvy fashionista som besöker bloggarna utomlands. Storlekarna varierar enligt märket, men alla är designade för Curvy fashion, det som kommer närmast Ready to wear (gamla Pret-á-porter) för kurvor!

 

www.laredoute.se

Tyvärr har LaRedoute ändrat riktning... Precis som H&M satsar LaRedoute på att bli ett erkänt märke inom den konservativa modebranschen. Verkligen synd tycker vi. De visar inte ens Taillissime i sin tryckta katalog. Riktigt tråkigt utveckling... Taillissime säljs nu enbart på LaRedoute, efter ett par år på Castaluna (som inte finns längre) och Ellos. Några märke som har kvar mjuka storlekar är René Derhy max 48, Anne Weyburn, Best, Cote Femme, Edeis, Laura Clement max 52.

 

www.lbbofsweden.se

Lady Big and Beautiful. En del bra plagg, mycket tunikor, egna märke. Max 62

 

Lillehus

 

Eget märke med plagg i natur material. Exklusiva plagg för kvinnor som gillar lin. Det ger faktiskt lite extra personlighet. Vi gillar inte riktigt stilen med plagg som täcker allt... Mångfald är viktig! Max XXL som motsvarar 52/54

 

www.lindex.se

Tunika/leggings (tighta byxor) uniform för mjuka kurvor dominerar hos Generous, lååånga tröjor, men något gladare färger än andra storkedjor. Stormönstrade mardrömmarna finns här också. Ibland kan Generous överraska oss. Plötsligt vaknar vi från tjockmode koma! Då undrar man, varför blir vi inte väckta lite oftare? Lindex säljer i sina butiker Triumph som har även F-kupa på sina BH. Max 54.

 

www.mabelle.nu

Mycket Zizzi. Dessutom ett nytt märke som vi ska titta på SWAK design. Max 56

 

www.mango.com

Mango lanserar en ny kollektion med namnet Violeta. Kollektionen finns inte i svenska butiker men den går att handla on-line. Violeta är tänkt för kroppsformer som Timglas, Pelare med mera på grund av klänningarna slutar en bra bit ovanför knäna. Eget märke max 52

 

www.meinto.se

Flera butiker sammarbetar för att sälja on-line. Här hittar du Bohéme, Brandtex, Crixpy by Zhenzi, DNY, Eva & Claudi, Gozzip, Jensen, Marc Lauge, Molly Jo, Piro, Signature, Soya Concept, Steilmann, Veto, Ze-Ze, Zhenzi, Zizzi. Har du svårt att nå affärer för att du inte har tid eller bor isolerat, kan du prova här. Storlekarna varierar med märken och vad butikerna har tagit in.

 

www.miss-candyfloss.com

1950-tals inspirerad. Kjolar och klänningar för både Päron och Timglas. Storlekar ges i centimeter. Vi gissar att det är max 52. Eget märke.

 

www.mona.se

Något gammaldags, men som har några överraskningar! Egna märke och andra som Via Appia. Max 54 beroende på märke.

 

www.navabi.se

Curvy fashionista? Anna Scholz, Barbara Speer, Carmakoma, DNY, Deluca, Elena Miro, Gozzip, Igigi, Jean Marc Philippe, MP by Style, Per Te By Krizia, Sempre Piu, Simply, Studio, Sulu, Tadashi Shoji, Veto, Via Appia, Via Appia Due, Zhenzi, Zizzi, Zuza Bart. On-line outlet! Här finner du inte alla storlekar och utbudet är inte aktuellt, men några säsonger gammalt.

 

www.noanoa.com

Romatiskt inspirerad butikskedja med blommor och spetsar på plagg men också annat. Accessoarerna är en dröm för romantiker. Max storlek XXL som beroende på plagg kan passa en 50/52. Eget märke.

 

www.peterhahn.se

Anna Aura, Peter Hahn, Samoon, Via Appia Due och många fler som vi inte har hunnit att titta på! Beroende på märke max 56.

 

www.plusses.se

En begränsad webshop med utvalda plagg från Pas, Zhenzi, Missphit, Kiyonna. Beroende på märke max 56.

 

www.sussili.se

Eget märke Big and sweet. Max 4XL

 

www.storartat.se

Eget märke med kläder i natur material, dessutom accessoarer som matchar plaggen. Max 60

 

www.storstil.se

Både för kvinna och män. Camus (fritidskläder), Studio, Zazar, You, Yppig. Max 58 beroende på plagg.

 

www.stortmode.se

Zizzi, Carmakoma, MAT. Max 56.

 

www.ullapopken.se

Eget märke. Här hittar du allt från trosor till aftonklänningen! Max 60 beroende på plagg.

 

www.venusochmarsxl.se

Dansk sajt. Almia, Anna Scholz, Cassiopeia, Elinette, Tuzzi nero, Veto. Generellt max 56 beroende på märken.

 

www.xplorina.se

Satsar på tjejer som behöver 60+ i storlek!

 

www.x-twofashion.com 

 

Eget märke Burr fashion Max 58/60.

www.zalando.se

 

Magnificent, Studio, Tuzzi nero, Ulla Popken, Veto, Via Appia 2, Yppig. Generellt 56 beroende på märken.

 

 

 

Hitta tillbaka till: Hem  Form  Länkar  Modiga tankar

 

 

modeformej.se 2014  Webbredaktör Ellie  tipsaellie@gmail.com

 

On-line shopping

 

 

On line finns många webshop som säljer våra storlekar.

Vi välkomnar alltid nya tips. Hör av dig!

modeformej.se
 NY!